Cyklen er et vores foretrukne transportmidler her i Danmark og langt de fleste danskere ejer en cykel. Cyklen er dog ikke det eneste smarte transportmiddel hvis man vil være mere miljøvenlig, have lidt motion eller bare komme hurtigere gennem trafikken i de store byer. I denne artikel ser vi på 3 gode alternativer til cyklen.

Løbehjulet

Det mest oplagte alternativ er nok løbehjulet. Det fås både i en manuel udgave og en elektrisk udgave, men begge del kan fungere fremragende som transportmiddel rundt i storbyen. Et løbehjul uden el giver god motion og gode benmuskler, skift evt. ben en gang imellem for at træne begge ben på samme måde. Et el-løbehjul er nemt at transportere sig rundt på, komme uden om trafikken og hurtigt igennem en travl by.

Hvad du vælger kommer an på hvad du prioritere. Vil du gerne have motion på vejen, så skal du selvfølgelig vælge et almindeligt løbehjul, men vil du gerne gøre det hurtigt, smart og effektivt, så skal du gå med det elektriske løbehjul.

Elektrisk skateboard

Det andet alternativ vi forslår er et elektrisk skateboard. Hvor for ikke bare et almindeligt skateboard? Det kan du sagtens gå med, men så er longboard modellen nok bedst hvis du vil bruge det som transportmiddel. Et elektrisk skateboard egner sig bedre som transportmiddel end et almindeligt, da det godt kan blive ret hårdt i længden på det almindelige.

Der er rig mulighed for at få fat i et elektrisk skateboard, men prisen ligger på samme niveau som en ny cykel i god kvalitet. Det er vigtigt du sætter dig ordentligt ind i valg af elektrisk skateboard og de regler der foreligger inden du køber et. Jeg vil anbefale dig at læse mere om det på elektriskskateboard.dk.

El cykel

Dette er selvfølgelig ikke et alternativ hvis du i forvejen har en el-cykel, men hvis du har en almindelig cykel og er blevet træt af at cykle på den, så vil der være en verden til forskel når du prøver en elektrisk cykel. Det føles som om man flyver herover vejene når den elektriske motor træde ind og hjælper dig.

En el-cykel er en dyr investering, men meget mere miljøvenlig end en bil og har du langt på arbejde så er den investeringen værd. Elektriske cykler kan også fås i rigtig god stand hvis du køber dem brugt på f.eks. DBA.

Det er tre gode alternativer til cyklen og bilen for den sags skyld. Jeg kan kun opfordre dig til at lade bilen stå derhjemme og hoppe op på et af de her mere miljøvenlige transportmidler.

Når alt kommer til alt er det mest miljøvenlige transportmiddel et hvor du bare bruge din rugbrødsmotor, men vi lever i en travl hverdag og derfor kan de være nødvendigt med noget motorkraft.