Skal du ud og købe en cykelhjelm til dit barn? Så kan det hurtigt synes uoverskueligt med alle de cykelhjelme til børn, som findes derude. Derfor har jeg skrevet denne artikel, som vil hjælpe dig med at vælge den helt rigtige cykelhjelm.

For jeg har nemlig fundet frem til de 3 bedste cykelhjelme til børn baseret på deres sikkerhed, pasform samt pris.

1. Abus YOUN-I

Abus Youn-I

På en førsteplads finder vi .. Abus YOUN-I. Her har vi en hjelm som tag børns sikkerhed meget alvorligt. Hjelmen er således både testet og godkendt hos et Tüv testinstitut. Derudover gør med dens reflekser og højtplaceret LED-baglygte dit barn synligt i trafikken. Hjelmen er med dens super bløde og behagelige stropper utrolig behagelig at have på, og dens mange ventilationshuller gør den åndbar. Fås i 6 forskellige farver.

Størrelse: S (48-54 cm) og M (52-58 cm)

Pris: 389 kr.

Kan købes hos eCykelhjelm

2. Giro Scamp

Giro Scamp

På en andenplads finder vi Giro Scamp. Giro laver generelt nogle rigtig gode hjelme, og denne er ingen undtagelse. Der er forsøgt at lave en hjelm med henblik på at skabe en så god pasform som mulig, og det må siges at lykkedes. Hjelmen er utrolig let (vejer 196 gram) og sidder behageligt på barnets hoved. Sammen med en optimal beskyttelse og en yderst rimelig pris, er denne hjelm et rigtig fint valg for dit barn. Fås i 8 forskellige farver/mønstre.

Størrelse: x-small (45-49 cm) og small (49-53 cm)

Pris: 349 kr. (+ fri fragt)

Kan købes hos eCykelhjelm

3. Nutcase Zone

Nutcase Zone

På tredjepladsen finder vi denne cykelhjelm fra Nutcase. Det smarte ved denne cykelhjelm er, at den automatisk former sig efter barnets hoved. Der sidder nemlig noget skum inde i cykelhjelmen, så når dit barn tag den på, vil den forme sig efter barnets hoved. Dette gør naturligvis hjelmen utrolig behagelig at have på for dit barn. Udover den gode pasform er hjelmen meget luftig og naturligvis sikkerhedsgodkendt. Dog er prisen også en smule højere.

Størrelse: small (50-54 cm) og medium (54-58 cm)

Pris: 449 kr. (+ fri fragt)

Kan købes hos eCykelhjelm

Har du nogle spørgsmål, så skriv endelig nede i kommentarfeltet.