Er du en af de mange danske familier der har en ladcykel, så vil det også være relevant med en garage til ladcyklen, særligt hvis der er tale om en el-ladcykel. Der sjældent plads til at en ladcykel kan stå i en kælder el. under overdækket cykelparkering, hvorfor den ofte ender med at stå meget udsat, medmindre man har en garage med plads til ladcyklen.

Har du ikke en garage hvor der er plads til en ladcykel, så kan du købe en ladcykel garage. Der er ikke tale om en garage i bogstavelig forstand, men nærmere et slags regnslag til ladcykel du kan overdække det med uanset hvor du parkerer.

Der findes mange forskellige regnslag til ladcykler og de fleste ladcykel producenter laver der egne regnslag der passer præcis til deres ladcykler. Der findes også universel regnslag du kan købe hos de fleste online cykelshops. Her i artiklen kigger jeg lidt på begge dele.

Universel cykelgarage til ladcykler

Dette regnslag vil passe til de fleste ladcykler uden problemer. Du skal selvfølgelig sikre dig at målet på denne ladcykel garage fra DS Covers er minimum ligeså stort som din ladcykel er stor inden du køber regnslaget. Det måler 100x100x240 cm og bør passe til langt de fleste ladcykler, hver opmærksom på at det fås til ladcykel med kaleche og uden kaleche.

Passer det til din ladcykel, så er du til gengæld også sikker på at få et universelt regnslag i høj kvalitet, der holder både vand, vind, frost og sne ude når din ladcykel ikke er i brug. Det er med til at forhindre unødig slid på kabler (hvis du har en el-ladcykel), frosne gear om vinteren, rust på stel, kæde og møtrikker, samt misfarvning ved at stå i solen.

Køb

Herunder vil jeg guide til nogle af de mest populære ladcykler i Danmark, der alle sælger deres eget regnslag el. regngarage til deres ladcykel. Ønsker du at købe et af dem kan du finde dem herunder, men du kan ligeså godt bruge det anbefalede regncover fra DS Covers herover, og samtidig købe billigere reservedele til din ladcykel hvor du handler dit andet cykeludstyr.

Regnslag til thansen ladcykel

Regnslag til Winther ladcykel

Regnslag til Babboe ladcykel

Regnslag til Christiania ladcykel