Jonathan-Lindahl

Cykelgeek.dk er min personlige blog for cyklister. Dette er lige for begynderen, som skal ud og købe sin første racercykel, til den mere garvede, der ønsker de mere avanceret tips til. Der vil derfor både være test/anmeldelser af forskellige cykler og cykeludstyr samt forskellige guides (som fx hvordan du cykler hurtigere op af bjerge).

Mit navn er Jonathan, og det er mig der står bag selve bloggen. Jeg elsker at cykle på min racercykel og bruger en hel del tid på det, hvilket jeg har gjort i 3-4 år efterhånden. Jeg deltager ofte i diverse motionscykelløb, og så har jeg sammen med nogle venner startet cykelholdet Team Bornholmermarked (følg os endelig på Facebook – det bliver det nye store danske cykelhold :)).

Normalt bor jeg i København. Men lige nu befinder jeg mig nede i Barcelona på studieophold, hvor jeg selvfølgelig har taget min racercykel med, så jeg kan få cyklet nogle bjerge.

Mine cykler: Jeg har 2 racercykler, hhv. en Trek Émonda S 5 (carbon) og en Trek 1.5 (aluminium), som du kan se på nedenstående billede. Hvor Émonda S 5’ern bruges om sommeren og i godt vejr, mens 1.5’ern bruges i dårligt vejr.

Min racercykel
Min Trek Emonda nede i bjergene omkring Barcelona.

Det hårdeste bjerg: Jeg har cyklet mange kendte stigninger som fx Alpe d’Huez, Mont Ventoux, Passo dello Stelvio mv. Og dette er nok også de hårdeste, som jeg har cyklet.

Men jeg vil dog også lige nævne den mindre kendte stigning Repeditor i Mijas tæt på Malaga. Den er kun 5 km lang, men til gengæld er dens gns. stigningsprocent 10%. Hvilket gør, at du aldrig kan rigtig kan slappe af på den. Så den var faktisk ligeså hård at cykle, som de mere kendte ovennævnte stigninger.

Min ynglingsrytter: Nairo Quintana. Jeg er vild med den mand. Han er elegant, eksplosiv og så tør han ikke mindst at tage chancer.

Har du nogle spørgsmål til mig eller lignende? Så skriv det endelig nede i kommentarfeltet. Vil elske at besvare dem.

2 kommentarer

 1. Hej Jonathan, Vedr. Strava: Tak for tips til at følge andres ruter! Når ruten er startet ved du hvordan man får lyd/stemme på? Ligesom i en bil..
  Hilsen Ulla

 2. Hej Ulla

  Velbekomme. :-)
  Af hvad jeg ved, så kan du desværre ikke få en stemme på i Strava.

  Men er det meget vigtigt for dig med stemme, så findes der et lille hack som du kan bruge. Du kan nemlig downloade din rute som GPX fil, som du herefter kan uploade til Google Maps (jf. https://support.strava.com/hc/en-us/community/posts/208836447-Turn-by-Turn-Audio-Notifications-for-Route-Navigation-mobile-%3Fpage=4?page=7).

  Det kan evt. hjælpe dig. :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*