Vil du gerne have din cykel med til udlandet i sikker stand? Så er du nødt til at investere i en cykelkuffert. Du kan få din cykel med de fleste flyselskaber uden en cykelkuffert, men de kan ikke forsikre dig, at din cykel ikke vil tage skade af det.

Du kan derfor i værste tilfælde stå i lufthavnen med en ødelagt cykel, som ikke er forsikret. Derfor kan det anbefales at investere i en cykelkuffert, hvis du skal rejse med din cykel.

Jeg har derfor testet 5 forskellige cykelkufferter og fundet den bedste cykelkuffert til dig.

Testvinder: EVOC Bike travel bag

Vurdering: 5 ud af 5

Evoc Travel bike bag

Denne prisvidende cykelkuffert fra EVOC er den bedste cykelkuffert, som jeg nogensinde har brugt (og er derfor vinder i denne test).

Til trods for, at dette ikke er en hardcase taske – som mange andre cykeltasker – får du stadig ligeså god beskyttelse af din cykel. Den er slidstærk, vandafvisende og ikke mindst utrolig let. Men det bedste ved det hele er, at det er så nemt at få cyklen ind og ud. Du skal bare tage styret, pedalerne og hjulene af, og så kan du ellers spænde cyklen fast.

Den kan bruges til stort set alle slags cykler op til 29″. Det gælder racercykler, MTB, triatloncykler mv. Kufferten kan desuden foldes sammen, når den ikke bruges.

Pris: 2.799 kr.

Kan købes hos Cykelpartner


B&W cykelkuffert

Vurdering: 4,5 ud af 5

B&W cykelkuffert

B&W cykelkuffert er lavet af hård plastisk (hardcase), som vi kender fra mange andre cykelkufferter. Og det er overordnet set en rigtig god en af slagsen.

Jeg har også været i tvivl om, hvorvidt denne eller EVOC cykelkufferten skulle løbe med sejren. De yder begge to en lige god beskyttelse, passer begge til stort set alle cykler, er begge nemme at bruge og prisen på dem er ens. Men det er en ret praktisk detalje, at EVOC cykelkufferten kan slås sammen, når den ikke bruges, hvorfor den løber med sejren.

Men vil du af en eller anden grund gerne have en hardcase cykelkuffert, så er det denne fra B&W, som du skal have fat i.

Pris: 2.799 kr.

Kan købes hos Cykelexperten


Biknd – Jetpack

Vurdering: 4 ud af 5

Biknd Jetpack

Biknd er kendt for at lave cykelkufferter af høj kvalitet, og Jetpack er ingen undtagelse. Dog kommer den ikke helt op og scorer topkarakter.

Jetpack cykelkuffert minder på mange måder om EVOC cykelkuffert. Da den ikke er lavet af hård plastisk – hvilket gør den lettere og foldbar – men stadig yder maksimal støtte til din cykel. Det er desuden utrolig nem at bruge. Grunden til, at den ikke får topkarakter er alene, at prisen lige ligger 400 kr. over EVOC modellen.

Så selvom dette også er en høj-kvalitets cykelkuffert, så kan du ligeså godt købe EVOC modellen og spare de 400 kr, da der ikke er så stor forskel mellem de to modeller.

Pris: 3.199 kr.

Kan købes hos Cykelpartner


PRO – Cykeltaske

Vurdering: 3 ud af 5

Pro cykeltaske

PRO cykeltaske er den billige løsning til den lettere transport, og kan derfor ikke anbefales som beskyttelse til en flyrejse.

Men skal du på bil-, togtur eller lignende, hvor belastningen er mindre (eller har en billigere cykel, som du ikke så øm omkring), så kan denne cykeltaske fra PRO bruges. Der er en solid bundplade i den, som beskytter din cykel nedefra. Den er fremstillet i kraftig nylon, som beskytter din cykel mod de let belastning.

Fordelen ved den til gengæld – udover prisen – er, at den kun vejer 3,2 kg, og at den kan pakkes sammen til næsten igenting, når du ikke bruger den.

Pris: 1.099 kr.

Kan købes hos Cykelpartner


Thule Roundtrip

Vudering: 3 ud af 5

Thule cykelkuffert

Thule Roundtrip er en udmærket cykelkuffert. Kvaliteten er helt i toppen, men den har desværre 2 ulemper der gør, at den ikke kan anbefales.

Den første ulempe er, at den er meget stor. Det gør det ekstremt upraktisk, når du skal transportere den. Det er kun en stationcar, hvor der er plads til den. Og selv der skal det ene bagsæde ligges ned, hvilket er upraktisk, hvis I er flere der skal afsted. Den anden ulempe er dens høje pris, som er væsentlig højere end de andre cykelkufferter på denne liste.

Så selvom kvaliteten på den er helt i toppen, kan du stadig få væsentlig bedre cykelkufferter taget prisen i betragtning.

Pris: 4.199 kr.

Kan købes hos Bikester


Det var den test. Håber du kunne bruge den. Har du spørgsmål eller erfaringer med cykelkufferter som du vil dele, så skriv endelig nede i kommentarfeltet. Så vil jeg besvare dig så hurtigt som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*