Vil du gerne have din cykel med til udlandet i sikker stand? Så er du nødt til at investere i en cykelkuffert. Du kan få din cykel med de fleste flyselskaber uden en cykelkuffert, men de kan ikke forsikre dig, at din cykel ikke vil tage skade af det.

Du kan derfor i værste tilfælde stå i lufthavnen med en ødelagt cykel, som ikke er forsikret. Derfor kan det anbefales at investere i en cykelkuffert, hvis du skal rejse med din cykel.

Jeg har derfor testet 5 forskellige cykelkufferter og fundet den bedste cykelkuffert til dig.

Skal du kun bruge cykelkufferten til én tur? Så kan det nok bedre betale sig at leje en. Hos Cykelkufferten.dk kan du nemt og billigt låne cykelkufferter til din cykelferie.

Testvinder: Thule – Roundtrip Pro XT

Vurdering: 5 ud af 5

Thule - Roundtrip Pro XT

Her har vi vinderen af testen. Nemlig Thule – Roundtrip Pro XT. Taget prisen og kvaliteten i betragtning, er dette vinderen af testen.

Kufferten yder optimal beskyttelse mod din landevejscykel, moutainbike eller cykelcross-cykel. Den vejer ikke så meget og fylder ikke særlig meget (ift. andre cykelkufferter). Derudover har den en integreret cykelholder og cykelstander, så du nemt kan foretage reperationer på din cykel, selvom du er langt væk fra dit værksted eller garage. Det er ret smart.

Hvis du vil have den bedste cykelkuffert, så er det denne du skal have fat i.

Pris: 3.999 kr.

Kan købes hos Cykelpartner


Thule Roundtrip Transition

Vudering: 4 ud af 5

Thule cykelkuffert

På en anden plads finder vi også en cykelkuffert fra Thule. Nemlig Thule – Roundtrip Transition, som ligger i nogenlunde samme prisklasse som forrige.

Her får du også optimal beskyttelse af din cykel. Grunden til, at denne cykelkuffert lige får scoren under er, at den fylder lidt mere og vejer mere end dobbelt som nummer den første. Dette kan være ret irriterende, når du f.eks. have plads til den i bilen eller lignende. Ligesom Thule – Roundtrip Pro XL er der også her en integreret cykelholder og cykelstander, så du kan reparere din cykel på farten.

Så alt i alt en rigtig fin cykelkuffert, som kort sagt får en lidt lavere score pga., at den er større og vejer over dobbelt så meget. Men ellers en rigtig fin cykelkuffert.

Pris: 4.499 kr.

Kan købes hos Cykelpartner


Thule RoundTrip Traveler Cykelkuffert

Thule cykelkuffert softshell

Vurdering: 4 ud af 5

På en tredje plads kommer endnu en cykelkuffert fra Thule. Her finder vi en cykelkuffert som er lavet af nylon.

Til trods for, at dette ikke er en hardcase taske – som ovenstående cykeltasker – får du stadig rigtig god beskyttelse af din cykel. Grunden til, at den ikke får topkarakter er, at jeg ikke føler mig ligeså tryg ved beskyttelsen i en cykelkuffert lavet i nylon ift. de to forrige, som er lavet i en kombination af nylon og aluminium.

Til gengæld er fordelen ved sådan en cykelkuffert, at den kan foldes sammen, når du ikke bruger den. Hvilket en hardcase cykelkuffert ikke kan. Derudover er prisen også en smule lavere, hvorfor vi lander på scoren 4.

Pris: 3.199 kr.

Kan købes hos Cykelexperten


Biknd – Jetpack

Vurdering: 3 ud af 5

Biknd Jetpack

Biknd er kendt for at lave cykelkufferter af høj kvalitet, og Jetpack er ingen undtagelse. Dog kommer den ikke helt op og scorer topkarakter.

Jetpack cykelkuffert minder på mange måder om EVOC cykelkuffert. Da den ikke er lavet af hård plastisk – hvilket gør den lettere og foldbar – men stadig yder udmærket beskyttelse til din cykel. Den er desuden utrolig nem at bruge. Grunden til, at den ikke får samme score som EVOC modellen er, at den er 200 kr. dyrere end EVOC modellen.

Så selvom dette også er en høj-kvalitets cykelkuffert, så kan du ligeså godt købe EVOC modellen og spare de 200 kr, eller betale lidt mere endnu og få en rigtig kvalitets cykelkuffert.

Pris: 3.339 kr.

Kan købes hos Bikester


PRO – Cykeltaske

Vurdering: 2 ud af 5

Pro cykeltaske

PRO cykeltaske er den billige løsning til den lettere transport, og kan derfor ikke anbefales som beskyttelse til en flyrejse.

Men skal du på bil-, togtur eller lignende, hvor belastningen er mindre (eller har en billigere cykel, som du ikke så øm omkring), så kan denne cykeltaske fra PRO bruges. Der er en solid bundplade i den, som beskytter din cykel nedefra. Den er fremstillet i kraftig nylon, som beskytter din cykel mod de let belastning.

Fordelen ved den til gengæld – udover prisen – er, at den kun vejer 3,2 kg, og at den kan pakkes sammen til næsten ingenting, når du ikke bruger den.

Pris: 999 kr.

Kan købes hos Cykelpartner


Det var den test. Håber du kunne bruge den. Har du spørgsmål eller erfaringer med cykelkufferter som du vil dele, så skriv endelig nede i kommentarfeltet. Så vil jeg besvare dig så hurtigt som muligt.